Reviews from Wok To Go Amersfoort

Recent reviews

4.0
M
3 July 2024

Heerlijk eten, smaakvol, goede hoeveelheid en heel snel bezorgd.

Marian Van Strien
3 July 2024

Heerlijke maaltijden en super snel bezorgd 👍. Zeker een aanrader.

Sha
3 July 2024

Super!

Daphne
25 June 2024
Niels
27 May 2024
Pat
17 May 2024

Dit keer was de bezorging netjes op tijd. Eten was ook goed warm en weer van goede kwaliteit. Had ook cadeau 4 mini loempia's dus top service!

Shar
17 May 2024
Ibrahim
10 May 2024

Heel lekker en snel bezorgd

Na
4 May 2024

Half 6 besteld. Bezorgtijd was 18:30 zoals afgesproken. Wok is van goede kwaliteit en kwam ook warm aan. En we kregen gratis loempia’s. Bezorger zeer vriendelijk. Vaker besteld en nooit teleurgesteld geweest.

Arda
2 May 2024

Smaakt heerlijk zoals altijd

Ellen Ranzijn
29 April 2024

De tornado shrimp is in Utrecht (Mariaplaats) veel lekkerder. Deze was klef, minder van smaak en geen krokante knoflook bovenop. De porties zijn ook veel kleiner.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

THR
20 April 2024
Marja
20 April 2024

Hebben een uur langer moeten wachten op debesteekungvipb half acht was het er om kwart voor negen

Michel Van der Burch
1 April 2024

Eten was echt heerlijk en warm. Bezorging ook goed,kleine tip lees de info goed, scheelt omrijden. 😉👍

Hans
18 March 2024

Heerlijk gegeten na een zeer vlotte bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrick
15 March 2024

Prima kwaliteit en heerlijk gerecht gehad. Helaas weer veel te laat bezorgd. Tot op heden is nog geen enkele bezorging op tijd geweest. Ook deze bestelling weer ruim een kwartier te laat. Resultaat is dat het eten ook meer lauw ipv warm qua temperatuur was.

Marian Van Strien
10 March 2024

Weer heerlijk gegeten en snelle levering 👍

Can
3 March 2024

Smaakt goed aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marian Van Strien
29 February 2024

Ik werdt gebeld dat ze helaas mijn bestelling niet konden bezorgen omdat de bezorger ziek was geworden en ik mijn geld terug zou krijgen. Paar minuten later werd ik weer gebeld met de mededeling dat het toch bezorgd kon worden. Super service en het eten was heerlijk. Goede service dus. Ga zeker nog een keer bestellen hier.

LB
14 February 2024

Ga vooral zo door!

Sara
24 January 2024

15 cent betaald voor plastic, maar helaas was er zoveel gelekt dat mijn eten op straat lag. Van de 4 heb ik er 2 kunnen redden. Dus letterlijk van de stoep gegeten

Annette
22 January 2024

👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
16 January 2024

Netjes op tijd en warm

Rene Bijl
11 January 2024

Zoals bijna elke week weer perfect. Worden netjes gebeld als ze of iets eerder of iets later kunnen komen.

Annette
6 January 2024

Prima

Annette
23 December 2023

Erg lekker en altijd keurig optijd super

Busra
30 November 2023

Heerlijk eten!

Gonny Bruil
28 November 2023

Weer heerlijk dat we gewoon bij jullie zelf kunnen bestellen. Super service en super lekker eten!!

Arie den Ouden
24 November 2023

Grote bestelling, prima afgehandeld en lekker eten.

Ibrahim
25 September 2023

Heel veel compliment. Veel respect en super aardig, 10/10

T
19 September 2023

Zeer smakelijk, goed pittig gekruid. Afhaaltijd duurde helaas wat langer.

Nathaly
11 September 2023

Heerlijk eten, bestel volgende keer zeker weer, bezorging op tijd, wel was er een beetje hete saus uit het bakje gelopen in de verpakking, verder heel tevreden!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
9 September 2023

Bestselling kwam maar niet. Netjes gebeld na half uur van levertijd, i.v.m. met drukte en bezorgers te kort duurde het langer. Uiteindelijk 2 en half uur gewacht. Nogmaals geprobeerd te bellen. Telefoon werd op genomen en direct weer opgehangen. Dit gebeurde meerdere malen tot ze niet meer opnamen. Bestelling gedaan om 19:30. Eten gekregen om 21:50. Niet cool!

Reinier
8 September 2023

Ik had het eten voor 20:45 aangegeven, ik kreeg pas 21:30 bestelling oké gebeld maar geen reactie zeer slechte service

Arno
4 September 2023

De hoofdmaaltijd is echt wel heel lekker, maar € 1,80 voor 4 halve plakjes komkommer in het zuur is niet oké.

Sara
3 September 2023
Verwoerd
28 August 2023

Bij bezorging was de papieren zak nat en gescheurd. De bubble tea was omgevallen en gaan lekken. En waarom betalen wij extra voor een plastic tas als jullie papieren tassen gebruiken? De beef was taai. En de boba in de bubble tea was niet zacht genoeg en daarom niet lekker. Zou hier niet weer bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk van Oostrum
13 August 2023

Goed verzorgd en snel gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
9 August 2023

Ik miste tweemaal chopsticks en er zat weinig smaak aan de wok. Verhouding rijst en ingrediënten in disbalans.

Hanna
7 August 2023

2 x wok met kip besteld. De kip was niet krokant, in plaats van nasi witte rijst ontvangen en er zaten bepaalde groente in wat niet vermeldt stond bij het bestellen.

Gonny Bruil
3 August 2023

Wij bestellen regelmatig hier. Altijd netjes op tijd gebracht, eten nog lekker warm. Goede service

Reinier
1 August 2023

Het eten lag uitverpaking, de bezorger zou om 20:15komen maar kwam om 20:45

Amal La
25 July 2023

Ik heb gewoon niet de juiste bestelling gekregen, toen ik belde had ik pech omdat de keuken dicht was. Heel jammer want normaal hele goeie ervaringen gehad.

Ibrahim
21 July 2023

Ik heb de teriyaki chicken besteld met rijst maar heb met noodles gekregen

Lam
15 July 2023

Altijd lekker. Warm en snelle bezorging. Vriendelijke bezorger ook. Voor herhaling vatbaar

Gidi
15 July 2023

Heerlijk zoals altijd

Henk van Balen
4 July 2023

Zou graag passende saus bij het voorgerecht hebben gekregen. Hoofdgerecht vond ik erg 'arm' aan toevoegingen: veel (dikke) noedels, weinig beef en overig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

N
3 July 2023

Snel en heerlijk! Zeker een aanrader

Anoniem
28 June 2023

Mijn bestelling was niet compleet. Meerdere malen gebeld maar geen reactie.

Anna
22 June 2023

Het eten was heerlijk en nog behoorlijk warm toen het aankwam. De bediening mag iets vriendelijker maar dat kwam misschien omdat het regende!

Erdogan
17 June 2023

De bestelling werd iets later bezorgd dan afgesproken. Het was het wachten beslist waard, want het smaakte heerlijk!

Marian Van Strien
14 June 2023

Eerste keer besteld hier. Was super lekker en zeker een aanrader. Vond alleen de bezorging lang duren. Maar ga hier zeker nog een keer bestellen.

Yilmaz
10 June 2023

Heerlijk zoals altijd

Hammudeh
9 June 2023
DMK
6 June 2023

Ook deze keer weer in orde, dank jullie wel.

DMK
6 June 2023

Prima, zoals verwacht :) - Zeer vriendelijke personeel.

DMK
2 June 2023

Er zat helaas geen vork/lepel bij en servetten terwijl die wel besteld waren. Verder was de kwaliteit van het eten top, de bezorging ging oké - TIP: Lees altijd de beschrijving bij de bestelling.

HH
28 May 2023

Eten was goed bereid en bezorging sneller dan aangegeven.

Arno
28 May 2023

Waardeloos. Bestelling nooit gehad. Geen belletje of mail dat het niet bezorgd zou worden. NIKS

F
20 May 2023

Was heerlijk

Laura
18 May 2023

Heerlijk !

Latifa
11 May 2023

Vond het helaas smakeloos!groente was gewoon rauw totaal geen Smaak.!

T
8 May 2023

Ons eten was heerlijk geen op of aanmerkingen alleen de 1van de doosjes is opengegaan en was helemaal onder gelekt erg jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lam
7 May 2023

Heerlijk. Op aangegeven tijd bezorgd en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Patrick
2 May 2023

Vanaf het moment dat ik een mail heb gekregen dat de bezorger onderweg was en het werkelijke moment dat ik de bezorging heb ontvangen, heb ik 1 uur moeten wachten. Eten was al flink afgekoeld. Tussentijds bellen heeft geen nut want je wordt ook niet vriendelijk en geïnteresseerd te woord gestaan. Reeds klacht ingediend bij het hoofdkantoor. Inmiddels 2 werkdagen verder en ook daarop geen enkele reactie ontvangen.

-
30 April 2023

Eerst vergaten ze een deel van mijn bestelling en ik kon niet pinnen want de automaat was kapot. Er werkte jonge mensen en ze waren een beetje onbeleefd. Het eten was wel lekker

Pieter
22 April 2023

Kapot vies

Andrea
26 March 2023

Heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Danny
24 March 2023

Had een grote bestelling, dus was lastig te zien op de doosjes wat nu wat was. Verder niks anders dan complimenten

Koen de Jonge
22 March 2023

Eten is lekker, maar moet je daar afhalen. Eten was helaas koud. Vega en gewone snacks in één doos. Geen hot saus ook al wel besteld. En ergste. Verkeerde gerecht geleverd. Terryjaki beef ipv Red Rudjak. Met Noedles ipv witte rijst. Na 2 uur wachten toch maar gegeten want honger. Even gebeld, verkeerde gerecht was logisch want Red Rudjak niet in assortiment en kok vind dit er wel op lijken. Stoofvlees en terryjaki hetzelfde??? . En had moeten bellen voor opeten want dan was het omgeruild voor goede gerecht. Weer 2 uur wachten op een gerecht wat toch niet in assortiment zat? En gerecht terugsturen? Voor andere klant? (was toch al koud...). Flauwe grap maar toen kwam aap uit de mouw. Was dan voor personeel zelf. Maw niet wat ik verwacht had.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aylin
3 March 2023

1 euro extra betaald voor gebakken rijst, kreeg helaas WITTE rijst. Slaat nergens op? Jullie lezen je bestellingen toch wel? Helaas te laat achtergekomen.

DMK
24 February 2023

Vriendelijke bezorger, goed eten zoals altijd. Bedankt weer.

Rebel
12 February 2023

Eten is fantastisch. Jammer dat er een zooitje van gemaakt wordt bij de bezorging, alles lag door de tas en bakjes komkommer waren open gegaan

DMK
10 February 2023

Vriendelijke personeel, goed eten. Altijd wel tevreden - Bedankt weer en tot de volgende :)

DMK
2 February 2023

Het was weer top! Bedankt en tot de volgende :)

DMK
1 February 2023

Eten was weer kwaliteit, zoals gewend. Thanks - Tot de volgende. (kleine puntje was dat de het tas met eten op de deurklinker zat, waardoor het eten viel toen ik de deur opende - Desondanks is hiervan de kwaliteit niet achteruit gegaan)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric van Breda
1 February 2023

Niets aan toe te voegen .... gewoon kwaliteit!

Hoes
30 January 2023

Topp lekker hoor

Renz
30 January 2023

Ik had een wok gerecht met gebakken rijst besteld, maar kreeg gewoon witte rijst. Dit aangegeven maar er werd beweerd dat het wel gebakken rijst was want er zaten wat doperwten tussen. Wat mij betreft geen goede definitie van gebakken rijst, daarnaast weinig groente (1 klein stukje broccoli). Voor de rest vriendelijke jongen achter de kassa en verder was de smaak prima voor een snelle afhaal maaltijd.

Sarah
26 January 2023
thomas de groot
25 January 2023

Eten was goed.

DMK
25 January 2023

De Kung Pao Beef met sambal is een echte aanrader! Lekker pittig en veel groentes. Erg snel bezorgd en vriendelijke bezorger.

Christian
23 January 2023

Bezorger was iets te laat maar daar is over gebeld en geen probleem. Prijs -kwaliteit is echt wel een issue. Oftewel: het wordt erg duur waardoor wij niet zo vaak zullen bestellen

-
19 January 2023
Friek
16 January 2023
Jeanne
15 January 2023

Geweldig!

Ali
14 January 2023

Ik heb nooit mijn bestelling mogen ontvangen zonder dat er geannuleerd is er is wel betaald

Jacqueline Jongerius
12 January 2023
Bas Roodbeen
10 January 2023
Mark
10 January 2023

Heerlijk eten, en op de afgesproken tijd bezorgd Enigste kleine commentaar is dat de cashewnoten er niet bij zaten, kan gebeuren:) Voor de rest TOP!

DMK
10 January 2023

De chickenkerrie was minder pittig dan normaal helaas, verder wel lekker. Helaas was bij de 1e bezorgpoging de drankjes vergeten, deze werden na het melden geleverd. Helaas onbrak de sambal ook... Volgende keer hopelijk beter. (P.S. Het rare was, dat de drankjes niet op de bon stond, maar wel in de mail??)

Sha
9 January 2023
Sylvia van den Heuvel
9 January 2023

Eten was heerlijk, snel ontvangen en ook nog een heet van temperatuur.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samira
8 January 2023

Helaas heb ik mijn hele bestelling in de prullenbak gegooid en ergens anders eten gehaald. De noodles waren droog, net als de kip (had het idee dat de kip oud was) en de saté saus smaakte niet naar saté en kwam als een dikke drap over de noodles gegoten met de kip (was ook koud en duidelijk dat niet vers bereid was) De toppers (2x sweet & sour cucumber) kwamen in mini bakjes met in totaal 4 schijfjes komkommer voor in totaal 3,80 euro, leek wel of er pure azijn overheen gegoten was. Het was een zware teleurstelling en zonde van mijn geld. Dit was mijn eerste en laatste bestelling bij Wok to Go. De bezorging was prima en niets op aan te merken

Maryam
6 January 2023

Lekkere wok en vriendelijk personeel. Alleen wordt wel zuinig gedaan met ingrediënten dat is jammer want het is wel lekker!

Amal
4 January 2023

Hele snelle bezorging!!! En het eten is heel lekker! Alleen lekte de wok in de tas dat was wel Jammer.

f
4 January 2023

Bestelling werd 1,5 uur later pas bezorgd! Eten was wel lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Roy Wessels
2 January 2023

Dat kleine beetje rijst en groent inkoop 1,25 vind ik de prijs 12,95 belagelijk

Anoniem
2 January 2023

We hebben 3 uur op ons eten moeten wachten. We zouden de bestellen volgens de mail 45 min Na bestelling ontvangen. Na ander half uur hebben we gebeld werd er verteld dat het druk is maar bleek dat onze bestelling nog helemaal niet gemaakt was. Er werd aangeven dat het klaar was maar er geen bezorger was. Ons eten was dan ook koud bij aankomst een uur later na het telefoongesprek en totaal overcooked.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arno
30 December 2022

De bestelling werd rijkelijk laat geleverd en pas zo’n drie kwartier na ontvangst van de e-mail dat het bestelde onderweg was, maar e.e.a. was nog wél goed op temperatuur. De bijbestelde shopsticks ontbraken en een van de bakjes lekte. Maar het was allemaal wel lekker en voldoende.